Talousuutiset Talousuutiset englanniksi Talousblogit Keskustelu
Pick 'N' Hide
Olemme Suomen johtava taloussivusto ...jonakin päivänä. Matka voi olla pitkä, mutta tavoite on lyhyt ja ytimekäs: Jos sijoittaja, säästäjä tai muuten taloudesta kiinnostunut ei löydä sivustoltamme vastausta tarpeisiinsa, asia korjataan.

Yhteinen nimittäjä nykyiselle tiimillemme on ennen kaikkea halu ja pyrkimys tarjota palveluita, joita haluaisimme itsellemme tarjottavan. Matkakumppaneiksi otamme mielellämme mukaan ideoijia, kehittäjiä ja ongelmanratkaisijoita alalta kuin alalta. – Vähintä mitä voit tehdä on kertoa tarpeesi käyttäjänä.

Vilpitön tavoitteemme on olla mukana luomassa yhteisöä, jossa sivuston käyttäjät ovat samalla myös sivuston kehittäjiä, puolestapuhujia ja omistajia. Ympyrä sulkeutuu valitsemassamme omistajuusmallissa: Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat. Tästä yhtälöstä löytyy vain voittajia.

Yrityksille ja muille yhteistyökumppaneillle: Matkalle mukaan toivotaan niin yhteistyösivustoja kuin sponsoreitakin mainostamaan. Vaikka meille itse matka (toimintamalli) voi olla yksilöityjä päämääriäkin tärkeämpi, niin huolehdimme kuitenkin aina siitä, että kumppanimme löytävät etsimänsä ja saavuttavat tavoitteensa. Ottakaa yhteyttä, niin voimme keskustella, miten voisimme auttaa toisiamme.

Liity mukaan tai nauti maisemista.

Rikkaita kokemuksia toivottaen, Juha, Roope, Timo ja muu Pörssihuoneen väki.

Lisää meistä ja tavoitteistamme täältä:

SIVUSTON KEHITTÄMINEN - KOKOUKSET JA PALAVEERAUKSET - TOIMINTAMALLIN KEHITTÄMINENPörssihuone.fi -Kehitysjana