Valoe Oyj:n vuosikatsaus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti on julkaistu. Tilinpäätös on tilintarkastamaton.


  

Valoe Oyj        Pörssitiedote         28.4.2024 klo 21.25              

                                                

VALOE OYJ:N VUOSIKATSAUS, SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA PALKITSEMISRAPORTTI ON JULKAISTU. TILINPÄÄTÖS ON TILINTARKASTAMATON.

Valoe Oyj:n vuosikatsaus 2023 on julkaistu. Vuosikatsaus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Lisäksi yhtiö on julkistanut palkitsemisraportin vuodelta 2023.

Valoen vuoden 2023 varsinaisen yhtiökokouksen valitsema tilintarkastaja erosi Valoen tilintarkastajan tehtävästään joulukuussa 2023 tiedotetun mukaisesti. Uusi tilintarkastaja valitaan yhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa. Nyt julkaistu toimintakertomus ja tilinpäätös ovat siten tilintarkastamattomia.

Yhtiö julkistaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen ESEF-muodossa tilintarkastuksen jälkeen. Vuosikatsaus ja palkitsemisraportti vuodelta 2023 ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi yhtiön verkkosivuilta https://valoe.fi/ .

Mikkelissä 28. päivänä huhtikuuta 2024

Valoe Oyj
HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082, email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoe suunnittelee, valmistaa ja myy aurinkosähköön, erityisesti liikennevälineisiin ja elektroniikkaan liittyviä aurinkosähkön sovellutusprojekteja. Valoe ratkaisut perustuvat sen omaan taustavirtajohdintekniikkaan ja omistamansa liettualaisen kennotehtaan valmistamiin IBC-kennoihin. Valoen pääkonttori on Mikkelissä ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Juvalla ja Vilnassa, Liettuassa.

 

Liitteet



Attachments

VUOSIKATSAUS 2023 Palkitsemisraportti 2023