Tietoa pörssihuoneesta


Pörssihuoneen historia alkaa vuodesta 2010. Johtavana ajatuksena oli, että tarjoamme informaatiota taloudesta piensijoittajille ja aiheesta kiinnostuneille. Itse sivusto julkaistiin alkuvuonna 2011. Yhteinen nimittäjä sivuston kehittäjille ja ylläpitäjille on ollut pyrkimys tarjota palveluita, joita haluaisimme itsellemme tarjottavan. Tavoitteemme on alusta asti ollut, että autamme luomaan yhteisöä, jossa sivuston käyttäjät ovat samalla myös sivuston kehittäjiä ja puolestapuhujia. Tarkoituksemme ei ole varsinaisesti tehdä rahaa sivustolla, mutta teemme mielellämme myös kaupallista yhteistyötä ideologiaamme sopivien sivustojen ja tahojen kanssa.

Vaikka meille itse matka voi olla yksilöityjä päämääriäkin tärkeämpi, niin moniin tavoitteisiinkin on päästy. On ollut ilo nähdä miten sivustolla on vieraillut on jo yli 150 tuhatta käyttäjää. Istuntojakin on seitsemän vuoden aikana kertynyt jo reilusti yli miljoona. Kuukausitasolla olemme nykyään noin 30 tuhannen session vauhdissa. Tarkempia lukuja ja käyriä voi katsoa alle liitetystä sivustoanalytiikasta.

Porssihuone.fi stats

Seitsemän vuotta on pitkä aika online-maailmassa ja päivitimme sivustoa nyt perusteellisemmin vuoden 2018 alussa. Karsimme samalla myös vähemmän käytettyjä ominaisuuksia. Kehitämmekin sivustoa nyt tiuhempaan, jotta sekä uudet että vanhat uskollisemmat käyttäjämme pysyvät matkassa mukana ja tyytyväisinä. Jos koet, että jokin ominaisuus kiusaa tai sivusto vaatii joltain osin päivitystä, niin ole toki yhteydessä. Alta löydät yhteystietomme.

Kaupalliset / yhteistyökuviot: roope.marttila at columbia.edu
Sivuston tekniikka / ominaisuudet: tisonen at gmail.com